Blogolj!
2017.05.28.
Hetedik helyen végeztünk a bajnokságban. Lehetett volna rosszabb is, de talán egy kicsivel jobb is. Ha az érmeket nézzük, akkor kimondhatjuk, hogy arra sanszunk sem volt.
2017.05.17.
Mondhatnánk, hogy csak a szokásos kedd volt, hiszen az Újpestet megbüntette az MLSZ Fegyelmi Bizottsága. Csak az indok szokatlan.
2017.05.09.
Nagyon nehéz visszafogottan fogalmazni arról, hogy papíron az Újpestnek Szolnokon kell játszania a következő bajnokságban.
Címkék: Duchatelet, stadion
2017.05.06.
A Szusza Ferenc Stadiont nem olyan régen vehettük újra birtokba, hiszen hosszú hónapokig foltozták, állítólag 800 millió forintért. Nos úgy tűnik ez kidobott pénz volt.
2017.04.27.
Elképesztő, hogy egy Soroksár–Újpest összevetésből a dél-pesti kerület csapata jön ki győztesen. Márpedig ezt is megéltük.
Címkék: licenc, stadion, Szezon
2017.03.12.
Komolyan úgy tűnik, hogy a Ferencvárosnál kimeríthetetlen téma lesz ez a sas kérdés. Mert volt ugye egy olyan, amit már mindenki megszokott és nem is nézett ki rosszul. Aztán jött a papagáj és most itt van egy olyan izé, amiről nehéz eldönteni, hogy tulajdonképpen mi volt, amikor megszületett. Szavazzunk!
2017.03.05.
Az Újpest kikapott a Ferencvárostól egy olyan derbin, amire akár már ma sem kellene emlékeznünk, ellenben hosszú időre bevéste magát az emlékezetünkbe. Ennek pedig több oka is van, ám egyik sem kötődik konkrétan magához a futballhoz. Érrdemes persze a végén kezdeni, mert ekkor mutatta meg az ellenfél az igazi arcát.
2017.02.06.
Az nb1.hu hagyományos szavazásán elsőként az év sportvezetőjére voksolhattak az újságírók. A megkérdezettek változatosan látták, hogy ki volt a kategória legjobbja 2016-ban. Nem sok klubvezető maradt ki a jelöltek közül.
2017.02.01.
A Ferencváros csütörtökön az Újpestet fogadja a MOL Liga aktuális mérkőzésén. A bevételt a rendező klub, a veronai buszbelesetben elhunytak családjainak, illetve a sérültek megsegítésére ajánja fel. A jegyek árusítása már javában tart, a cél nemes, a zöld-fehérek kivitelezése vérlázító. Ennek ellenére persze segítsen mindenki, aki tud. Úgyis rég vettünk olyan jegyet, amin az áll, hogy Újpesti Dózsa.
2017.01.26.
Ennél még az is jobb lett volna, ha azt írja a Lech Poznan honlapja, hogy zöld-fehérek vagyunk, vagy egyenesen Ferencvárosnak hívják a csapatot. Na jó mindkettő felháborító lett volna, de az sem egyszerű, hogy kétszer említik a videóösszefoglalónál a csapat nevét. Egyszer "Ujpestem Budapeszt" egyszer meg "Ujpest Bukareszt".

Ezeket a cikkeket olvastad már?