Blogolj!
2017.01.26.
Ez rettenetes... Gyarmati Eszer, az Újpest FC klubigazgatója volt a DigiSport Reggeli Start című műsorának és elmondta, hogy a maga részéről semmi esélyt nem lát a tavaszi derbi újpesti megrendezésére. Sok helyen rendezték már ezt a párharcot, de Kecskeméten még sosem. Ez is megtörténhet. Szörnyű...
2017.01.23.
Továbbra is megy a harc az Újpest-stadionjának átalakítása körül. Egy, most birtokunkba került levél szerint a Mester-Építő Kft. – vagyis a beruházás kivitelezője – már végzett volna, ám a biztonságtechnikai rendszer befejezésével akad némi probléma, ugyanis az Újpest FC-nél elakadt néhány fontos alkatrész.
2016.12.22.
Úgy tűnik, hogy egyszer csak elkészül a Szusza Ferenc Stadion. A felújítási munkálatok hónapok óta tartanak, a csapat pedig játszott a Fáy utcában és Kecskeméten is. Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor költözhet vissza a csapat a Megyeri útra azt nem tudni, de hogy jól néz ki a stadion az biztos.
2016.11.03.
Komoly ütésváltásban az Újpest FC és az UTE. A témát ezúttal a Szusza Ferenc Stadion felújítása szolgáltatja, egészen pontosan az, hogy ki használhatja majd a létesítményt. Ugyanakkor ahhoz, hogy megértsük miről is van szó és miért áll a bál a Megyeri úton, vissza kell mennünk az időben néhány évet. Ne gondoljuk azt, hogy valóban a stadion miatt vitatkoznak a felek, a dolgok hátterében természetesen a pénz áll.
2016.11.02.
Az Újpest FC felkért egy szakértőt, hogy vizsgálja meg a Szusza Ferenc Stadionban zajló felújítási munkálatait, illetve annak eredményét. Nos a szakember aggasztó képet festett a Megyeri úti létesítménnyel kapcsolatban, hiszen rengeteg hiányosságot tárt fel. A csapatnak elvileg november 22-én kellene visszatérnie a létesítménybe. Ez most reménytelennek tűnik.
2016.10.24.
Murka Benedek három éven keresztül szerepelt az újpesti utánpótlásban. A 19 esztendős tehetség ma már a Vasas játékosa és a hétvégén gólt szerzett a Debrecen elleni bajnokin. Tegyük hozzá, hogy mindeközben az Újpest 4–4-et játszott a sereghajtó Diósgyőrrel úgy, hogy a miskolciak egyik gólját az a Bognár István szerezte, aki szintén futballozott néhány évet a Megyeri úti utánpótlásban.
2016.10.15.
Balajcza Szabolcs kimarad a Honvéd elleni kezdőből, sőt a piros-feketék elleni keretből is. Hosszú évek óta áll a csapat kapujában, talán csak egy fél szezont hagyott ki, amikor úgy döntött a szakvezető, hogy nem ő a legjobb kapus, akkor visszaverekedte magát a kezdőbe. A kispesti találkozó lett volna a 350. NB I-es találkozója. Hogy ez a jubileum mikor jön el, azt nem tudni.
2016.10.11.
Az Újpest FC ebben a bajnokságban eddig a Vasas stadionjában játszotta hazai mérkőzését, mert a Megyeri úti létesítményben felújítás zajlik – nagy átalakításról nincs szó, mondjuk úgy, hogy ráncfelvarráson esik át a 2001-ben átadott stadion. A beruházással kapcsolatban Őze István, az UTE klubigazgatója nyilatkozott az ujpest1885.hu oldalnak, s a beszélgetésben konkért dátumok is szóba kerültek a beruházással és a csapat visszaköltözésével kapcsolatban.
Kecskés István
2016.10.06.
Kicsit utánanéztem, hogy mi is a helyzet most az UTE utánpótlásában. Mert azt ugye tudjuk, hogy az Újpest FC is elkezdett fiatalokkal foglalkozni, ám a hirdetésben összekapott csapatokkal kapcsolatban egyelőre még korai véleményt mondani. Ami biztos: az UTE Akadémiáról egyre jobb híreket hallani, pedig nem kis nehézségekkel kellett megküzdenie.
2016.09.22.
Két éves előkészítő tárgyalások végén 2016. szeptember 22-én írták alá azt a sportfejlesztési programot, mely az UTE, Újpest Önkormányzata, és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium együttműködésében 100 százalékos állami támogatásból valósul meg.

Ezeket a cikkeket olvastad már?