Blogolj!
2016.09.12.
Megkezdte szereplését az UTE a MOL Ligában. Az első meccsen, a bajnoki címvédő DVTK ellen 5–3-ra kikapott ugyan, de ennek ellenére a nyári erősítések és a felkészülés azt mondatja velünk, hogy a csapat régen látott sikert érhet el. Nem, a bajnoki cím nem reális, de a dobogóra simán odaérhet az együttes, amely kedden hazai környezetben lép majd pályára.
Címkék: jégkorong
2016.09.05.
Rég hallottunk Véber Györgyről. Az Újpest egykori kiválóságáról, az NB I-es Pápa, Mezőkövesd, majd Pécs vezetőedzőjéről legutóbb akkor hallhattunk, amikor távozott az NB III-as RKSK-tól. Ennek pedig lassan öt hónapja.
2016.08.01.
Szusza Ferenc az Újpest ikonja, a stadion névadója, tíz éve hunyt el. A legendás játékosnál senki sem játszott több meccset lila-fehérben és nála senki sem szerzett több gólt az NB I-ben. Edzőként dolgozott spanyol és lengyel csapatoknál is – mindenhol imádták. Sokak számára ő jelenti az Újpestet, még akkor is, ha már tíz éve nincs köztünk.
2016.07.31.
Azt nem mondanám, hogy nagy győzelem volt, de nagyon kellett a Paks elleni siker. Lázok János fejese három pontot ért. Hogy ezen kívül mit hoz, azt egyelőre nehéz lenne megmondani, de a lényeg az, hogy már nem vagyunk utolsók. Persze ez az eredmény a mának szól. Ettől függetlenül még aggódhatunk a klubért, mert bajban vagyunk. Nem kicsiben.
2016.07.24.
Arany János egyik legjobb verse a Walesi bárdok. Ma valahogy eszembe is jutott és kicsit átírtam. Biztos nem igaz úgy, ahogy én gondolom. De talán van benne igazság. Roderick! Te tetted ezt!
2016.07.24.
Két meccs két vereség – ez az Újpest mérlege az új szezonban. A helyzet az, hogy nagyjából azt hozta a csapat, amire számítani lehetett. Hamarosan elkezdenek majd tüntetni a drukkerek Roderick Duchatelet tulajdonos ellen. Igazuk van. Ugyanakkor mégis azt szeretném, ha a befektető maradna és végignézné mit csinált, mit tett az 1885-ben alapított klub futball-csapatával.
Címkék: Duchatelet
2016.07.21.
Jól állunk. Az első forduló utolsó a csapat – ez mondjuk a legkevesebb, mert egy meccs nem a világ –, a FIFA kizárta a klubot az átigazolásból, vagyis nem jöhet új játékos. Többen is sérültek a keretből, hosszú ideig nem szerepelhetnek. És akkor most itt az új hír: a visszavonult Kabát Pétert nem az Újpest, hanem az NB III-as Győri ETO reaktiválja.
2016.07.18.
A Honvéd lényegében simán nyert az Újpest ellen 2–0-ra a bajnoki nyitányon. A negyedik kerületi csapat nagyon nagy bajban van, de hogy mekkora problémákkal szembesül majd a szezon során azt még csak sejteni lehet. Valahogy minden összedőlni látszik. Nincs csapat, megalázó albérletben kell futballozni. A Szusza Ferenc Stadion hamarosan elkészül, a csapat jelenlegi helyzetben biztos nem erősödik majd.
2016.07.06.
Tegnap még azt ítam, hogy nagy bajba kerülhet az Újpest, mert egyelőre egyetelen új játékost sem igazolt. Mára kiderült, hogy miért: a FIFA kizárta a klubot az átigazolásból. Vagyis nem elsősorban Roderick Duchatelet tulajdonos a felelős azért, mert gyengülni látszik a csapat. Egészen szövevényes ügy bontakozik ki, amiben visszaköszön a régi kft. is.
2016.07.06.
Valami nagyon nem stimmel az Újpest FC-nél. Az egy dolog, hogy a csapat nem erősödik, hanem gyengül, az is egy megtörtént esemény már, hogy a rosszul sikerült edzőmérkőzéssel kapcsolatban nem tájékoztatja a klub a szurkolókat. Most viszont újabb szintre lépett az Újpest: bejelentette, hogy edzőmeccset játszik majd valahol, valamikor.

Ezeket a cikkeket olvastad már?