Blogolj!
2017.12.09.
Másodfokon az UTE megnyerte a címerpert. Ez több dolgot is bizonyít és előrevetít!
Címkék: címer, Duchatelet
2017.05.09.
Nagyon nehéz visszafogottan fogalmazni arról, hogy papíron az Újpestnek Szolnokon kell játszania a következő bajnokságban.
Címkék: Duchatelet, stadion
2016.07.24.
Két meccs két vereség – ez az Újpest mérlege az új szezonban. A helyzet az, hogy nagyjából azt hozta a csapat, amire számítani lehetett. Hamarosan elkezdenek majd tüntetni a drukkerek Roderick Duchatelet tulajdonos ellen. Igazuk van. Ugyanakkor mégis azt szeretném, ha a befektető maradna és végignézné mit csinált, mit tett az 1885-ben alapított klub futball-csapatával.
Címkék: Duchatelet
2016.05.25.
Az Újpest egyelőre nem erősít az átigazolási szezon nulladik napjaiban, hanem gyengül. Litauszki Róbert távozott, Lencse László szinte biztosan nem marad, Kabát Péterről nincs hír, Banai Dávidot már a DVSC is kinézte, Nagy Tibor kölcsönadása lejárt. Miközben a többi csapat tett már lépéseket az erősítés érdekében a lila-fehér klub egyelőre tétlen. Vajon mi a terve a belga tulajdonosnak?
Címkék: Duchatelet
2016.01.02.
A Duchatelet-család tagjai kicsit hasonlítanak arra a lelkes középpályásra, aki minden labdát elkér, de egyet sem tud pontosan megjátszani. Az idősebb Duchatelet ellen most a Charlton szurkolói tüntetnek, mivel az Athletic egészen rosszul áll az angol második ligában: a kiesés ellen küzd és káosz közeli állapotban van.
Címkék: Duchatelet
2015.10.02.
Hét meccs óta nem nyertünk. Van ilyen. Tavaly is volt. Akkor a nyolcadik meccsen a Pápát fogadtunk és 4–0-al integettünk pá-pát. (Bocsánat!) Most azonban nincs ilyen egyszerű dolgunk, mert Debrecenbe kell menni. Ott meg nem nyertük egy ideje, egészen pontosan 2013 márciusában fordult elő ez velünk utoljára.
2015.07.02.
Kylian Hazard a nagynevű testvérei miatt érzett nyomástól is megszabadulva futballozhat Újpesten, egyfajta álruhában, ugyanakkor Roderick Duchatelet tulajdonos elmondása szerint nem a neve vagy annak marketing-értéke miatt igazolták le a 19 éves középpályást, hanem mert beleillik a csapat stratégiájába a játékos. A belga focista szerint bátyjai, így a Chelsea-ben légióskodó Eden Hazard is támogatta a döntését, hogy Magyarországra igazoljon – írja a csakfoci.hu
2015.06.29.
Bár a bama.hu szombaton még azt írta, hogy elképzelhető, hogy Roderick Duchatelet, az Újpest belga tulajdonosa is ajánlatot tesz a PMFC-ért, vasárnap már arról számolt be a portál, hogy - bár hivatalos információt nem kaptak a lila-fehérektől - az üzlet mégsem köttetik meg. A pécsiek viszont fúzióra léphetnek a szomszédos, NB III-as Kozármislennyel – számol be a csakfoci.hu
Címkék: Duchatelet, Iroda
2015.06.26.
Budapest/Pécs - Elképzelhető, hogy Duchatelet szerzi meg a PMFC-t – írja az nb1.hu.
Címkék: Duchatelet, Iroda

Ezeket a cikkeket olvastad már?