Blogolj!
2017.06.11.
Az átigazolási időszakban rendre jók vagyunk. Most is. De valahogy ez most egy kicsit másnak tűnik, hiszen valóban úgy néz ki, jó játékosokat igazol a klub.
2015.08.05.
Minden szurkolót érdekelnek a Szusza Ferenc stadion felújításának, átalakításának részletei.
Címkék: Iroda, Lelátó
2015.07.28.
Családi terasz nyílik a Szusza Ferenc Stadionban. Az Újpest FC-nél többek között a futball népszerűsítése a cél a kezdeményezéssel.
Címkék: Iroda, Lelátó
2015.07.21.
Az egykori középpályás örül annak, hogy Újpesten kezdheti meg új karrierjét – írja az ujpestfc.hu
Címkék: Iroda, Szezon
2015.07.03.
Az Újpest is megszólalt kártya-ügyben: a Szusza Ferenc Stadionba se kell a kártya.
Címkék: Iroda, Szezon
2015.07.02.
Kylian Hazard a nagynevű testvérei miatt érzett nyomástól is megszabadulva futballozhat Újpesten, egyfajta álruhában, ugyanakkor Roderick Duchatelet tulajdonos elmondása szerint nem a neve vagy annak marketing-értéke miatt igazolták le a 19 éves középpályást, hanem mert beleillik a csapat stratégiájába a játékos. A belga focista szerint bátyjai, így a Chelsea-ben légióskodó Eden Hazard is támogatta a döntését, hogy Magyarországra igazoljon – írja a csakfoci.hu
2015.06.29.
Bár a bama.hu szombaton még azt írta, hogy elképzelhető, hogy Roderick Duchatelet, az Újpest belga tulajdonosa is ajánlatot tesz a PMFC-ért, vasárnap már arról számolt be a portál, hogy - bár hivatalos információt nem kaptak a lila-fehérektől - az üzlet mégsem köttetik meg. A pécsiek viszont fúzióra léphetnek a szomszédos, NB III-as Kozármislennyel – számol be a csakfoci.hu
Címkék: Duchatelet, Iroda
2015.06.26.
Budapest/Pécs - Elképzelhető, hogy Duchatelet szerzi meg a PMFC-t – írja az nb1.hu.
Címkék: Duchatelet, Iroda
2015.06.24.
A tervek szerint októberben kezdődik meg a Szusza Ferenc Stadion felújítása. Vagyis az ősz végén csupa idegenbeli meccsünk lesz.
Címkék: Iroda, Lelátó, Szezon

Ezeket a cikkeket olvastad már?